Інформуємо про те, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.....

Інформуємо про те, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215, наказу Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2020 року № 406, рішення спільного позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та тимчасової районної протиепідемічної комісії від 16 березня 2020 року (протокол № 5), наказу відділу освіти Косівської РДА від 17.03.2020 № 36, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з 18 березня 2020 року на період карантину для працівників гімназії запроваджено гнучкий (дистанційний) режим роботи. Вчителі гімназії продовжуватимуть виконувати навчальні програми шляхом організації освітнього процесу з учнями з використанням технологій дистанційного навчання.

Звернення від громадян протягом періоду карантину приймаються тільки у письмовій формі на поштову адресу: с. Соколівка, Косівський р-н, Івано-Франківська обл. або на електронну пошту sokolivka@i.ua. Додаткові консультації батькам чи учням гімназії можна отримати через класні вайбер-групи за участі класних керівників.

Актуальна та важлива інформація, в тому числі щодо заходів профілактики, проявів хвороби та дій у випадку захворювання COVID-19, публікуватиметься на сайті гімназії http://sokolivka-school.edukit.if.ua/, на сторінці у соціальній мережі Фейсбук та поширюватиметься класними керівниками у класних вайбер-групах.

Кiлькiсть переглядiв: 265